Facultati

Universitatea VALAHIA din Targoviste are in prezent 10 facultati

citeste mai mult

Cercetare

Informatii despre activitatea si centrele de cercetare
citeste mai mult

Doctorat

Structura institutionala academica, investita cu responsabilitatea

citeste mai mult

Studenti

Documente pentru studenti, ofertele de locuri de munca

citeste mai mult

free templates joomla

GDPR

 

 

Legislație

Regulament privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date

Legea 190/2018
Directiva 680/2016

Regulament UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016

Regulament general privind protectia datelor - ghid

LEGE Nr.129 pentru modificarea si completarea Legii nr. 102/2005 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum si pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

LEGE nr. 102 din 3 mai 2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal Parlamentul României adoptă prezenta lege.Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Ghid privind Responsabilul cu protecția datelor (‘DPOs’)


 

Drepturile persoanelor vizate

 

Gestionarea incidentelor de securitate în cadrul Universității Valahia din Târgoviște

Protecția datelor cu caracter personal în procesul de echivalare a studiilor, recunoașterea funcțiilor didactice și a calității de doctor în știință

Protectia datelor cu caracter personal iîn procesul de selecție a candidatilor la studii universitare (licență, master, doctorat), postuniversitare și de formare a adulților și la toate formele de învățământ (cu frecvență și cu frecvență redusă)

Prelucrarea datelor cu caracter personal aplicabilă candidaților iîn situația recrutării personalului didactic, didactic auxiliar, tehnic- administrativ

Ștergerea/distrugerea datelor cu caracter personal

Soluționarea cererilor formulate de persoanele vizate în exercitarea drepturilor de care dispun cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Asigurarea securității datelor cu caracter personal

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - angajati/candidati pentru ocuparea prin concurs a unor posturi (în temeiul art. 13 din regulamentul 2016/679/UE)

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal - studenti/masteranzi/doctoranzi

 


 

Formulare

Model cerere angajat

Model cerere student/masterand/doctorand

Declaratie de consimtamant angajat/candidat pentru un post aflat in concurs 

Declaratie de consimtamant student/masterand/doctorand

 


 

 

Contact

Responsabil: Mădălina OACHEȘU

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Gasiti-ne pe google maps

Str. Aleea Sinaia, nr. 13,
130004 Targoviste, Dambovita

Tel: +40/245/206101
Fax: +40/245/217692
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.