Certificat grad ridicat de incredere 2021-2026
Sigla Universitatea Valahia din Târgoviște
Aracis 2022
Caută
Close this search box.
Sigla Liga Studentilor

Adresa ligii studenților

Consiliul Director

 

Reprezentatii Studentilor pe Facultati

 

Misiune

Liga Studentilor din Universitatea Valahia (L.S.U.V.) este o organizatie autonoma, independenta, democratic constituita, non-profit, nepartnica si apolitica din Universitatea “Valahia” din Targoviste care reuneste pe baza liberului consimatmant studenti de la toate formele de invatamant din structura Universitatii “Valahia” din Targoviste, indiferent de nationalitate, sex, varsta si religie.

L.S.U.V. s-a constituit pentru asigurarea desfasurarii unei activitati universitare normale si apararea drepturilor si intereselor tuturor studentilor din Universitate.


Obiect de activitati

Activitatea L.S.U.V. se desfasoara pe baza statutului si a programelor de actiune adoptate de Consiliul Director al Ligii.

L.S.U.V. are urmatoarele obiective:

  • apararea si reprezentarea intereselor tuturor studentilor din cadrul Universitatii, promovarea studentilor;
  • competenti in structurile de conducere ale facultatilor si universitatii, in comisiile de cazare, camine precum si in alte structuri administrative, in componenta carora pot intra studenti;
  • desfasurarea activitatilor cu caracter profesional, social, cultural, sportiv si economic;
  • editarea de publicatii;
  • apararea drepturilor studentesti în cazul in care acestea sunt lezate si in cazul in care acestia au avut de suferit fizic, psihic, moral sau pe plan de învatamant, sustinerea revendicarilor democratice ale altor organizatii apolitice si sa ia atitudine împotriva incalcarii Drepturilor Omului.

Printre proiectele realizate sunt promovarea Universitatii “Valahia” din Targoviste, bursa locurilor de munca pentru studenti, precum si participarea, in mod constant, la manifestarile studentesti cu caracter national.

 

Raport privind respectarea prevederilor Codului drepturilor si obligatiilor studentilor in Universitatea Valahia din Targoviste in anul universitar 2014-2015

Raport privind respectarea prevederilor Codului drepturilor si obligatiilor studentilor in Universitatea Valahia din Targoviste in anul universitar 2013-2014