Certificat grad ridicat de incredere 2021-2026
Sigla Universitatea Valahia din Târgoviște
Aracis 2022
Caută
Close this search box.
Profesor universitar doctor Ion Cucui
Profesor universitar doctor Ion Cucui
Cu profundă durere și mare tristețe, comunitatea academică târgovișteană anunță dispariția neașteptată a domnului prof. univ. dr. Ion CUCUI, fost rector al Universității „Valahia” din Târgoviște, personalitate marcantă a învățământului superior românesc.

Distinsul profesor Ion Cucui a fost unul dintre membrii fondatori ai Universității „Valahia”, model de urmat pentru întreaga comunitate, pentru economiști și pentru generațiile de studenți și doctoranzi.

Îi suntem recunoscători pentru anii de muncă pe care i-a depus pentru dezvoltarea Universității „Valahia” și îi vom cinsti memoria continuându-i proiectele.

Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu domnului prof. univ. dr. Ion Cucui o pot face începând de luni, 17 aprilie 2023, după ora 12:00, la Capela Mitropoliei.

Comunitatea academică a Universității „Valahia” din Târgoviște își poate lua rămas bun miercuri, 19 aprilie 2023, între orele 10:00 și 11:45, la parterul Rectoratului din Campusul universitar.

Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 19 aprilie, începând cu ora 12:00 la Catedrala Mitropolitană Târgoviște.

În aceste momente infinit de grele, transmitem sincere condoleanțe familiei, prietenilor și persoanelor a căror studenție a fost marcată de personalitatea domnului profesor universitar Ion Cucui.

Va rămâne pentru totdeauna în istoria și memoria comunității academice târgoviștene.

Dumnezeul să-l odihnească!