Facultati

Universitatea VALAHIA din Targoviste are in prezent 10 facultati

citeste mai mult

Cercetare

Informatii despre activitatea si centrele de cercetare
citeste mai mult

Doctorat

Structura institutionala academica, investita cu responsabilitatea

citeste mai mult

Studenti

Documente pentru studenti, ofertele de locuri de munca

citeste mai mult

free templates joomla

ISOSTUD

 

Proiectul ISOSTUD își propune să valorifice experiența acumulată de Universitatea Valahia din Târgoviște în educația și formarea profesională a tinerilor, prin implicarea activă în pregătirea grupurilor vulnerabile reprezentate de tineri cu dizabilități, tineri de etnie romă, tineri din familii monoparentale sau supuși diferitelor vulnerabilități.


În acest sens, proiectul are ca scop lupta împotriva abandonului școlar determinat de dificultățile specifice categoriilor de grup țintă. Totodată, prin măsurile și acțiunile întreprinse urmărim facilitarea accesului la educație și la piața muncii pentru tinerii aflați în situații de risc.
Astfel, proiectul susține educația universitară a unui număr de 180 de beneficiari din grupul țintă principal în strânsă legătură cu nevoile de pe piața muncii, contribuind astfel la creșterea gradului de incluziune socială, precum și la dezvoltarea personală a tinerilor prin educației formală și non-formală.


Durata proiectul este de 15 luni iar prin activitățile implementate vor fi înființate servicii complementare menite să sprijine beneficiarii în accesarea serviciilor din sistemul de educație (campanii de conștientizare, mese rotunde, vizite de studiu, module de pregătire suplimentară).

Mai multe informatii pe site-ul ISOSTUD.

 

Gasiti-ne pe google maps

Str. Aleea Sinaia, nr. 13,
130004 Targoviste, Dambovita

Tel: +40/245/206101
Fax: +40/245/217692
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.