Facultati

Universitatea VALAHIA din Targoviste are in prezent 10 facultati

citeste mai mult

Cercetare

Informatii despre activitatea si centrele de cercetare
citeste mai mult

Doctorat

Structura institutionala academica, investita cu responsabilitatea

citeste mai mult

Studenti

Documente pentru studenti, ofertele de locuri de munca

citeste mai mult

free templates joomla

Campusul Universitatii Valahia

 

Situat în Târgovişte, str. Aleea Sinaia, nr. 13, Campusul Universităţii “Valahia” găzduieşte două clădiri destinate facultăţilor, Institutul de Cercetare Ştiinţifică și Tehnologică Multidisciplinară, precum şi 3 din cele 6 Cămine Studenteşti.

 

Pe data de 24 februarie 2015 a fost inaugurată clădirea ce găzduieşte 3 facultăţi ale Universităţii “Valahia” din Târgovişte: Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică şi Tehnologia Informaţiei, Facultatea de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimentelor şi Facultatea de Ingineria Materialelor şi Mecanică.
Spaţiile de învăţământ cuprind 5 amfiteatre, 40 săli de curs, seminar şi alte activităţi didactice, 50 de laboratoare şi o bibliotecă. Aproximativ 2000 de studenţi şi 150 de cadre didactice îşi desfăşoară activitatea în această locaţie modernă.

banner inginerii mic

 

Pe data de 9 mai 2016 a fost inaugurată clădirea ce găzduieşte 2 facultăţi ale Universităţii “Valahia” din Târgovişte: Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Litere şi Comunicare.
Spaţiile de învăţământ cuprind 2 amfiteatre, 18 săli de curs, seminar şi alte activităţi didactice, 7 laboratoare, un deposit de carte şi o bibliotecă. Aici îşi derulează activităţile aproximativ 1600 de studenţi şi 100 de cadre didactice şi personal auxiliar.

Institutul de Cercetari Stiintifice si Tehnologice Multidisciplinare, are in componenta 15 centre de cercetare, in care isi desfasoara activitatea peste 200 de cadre didactice, 21 de cercetatori, precum si doctoranzii universitatii. Activitatea Institutului este concretizata prin implementarea a peste 50 de proiecte internationale si 400 de proiecte nationale in domenii fundamentale ale cercetarii. Mai mult informatii puteti afla vizitand pagina Institutului http://www.icstm.ro.

banner institut mic

 

In prezent, Universitatea dispune de 6 camine studentesti, 3 din ele situate in Campusul Universitar (confort de 3 stele), iar celelalte 3 situate in apropierea Facultatilor, asigurand un numar total de 1.423 de locuri de cazare.
Camerele sunt dotate cu baie proprie, frigider, Internet gratuit, iar mobilierul acestora a fost complet reconditionat in ultimii 3 ani. Fiecare palier al caminelor studentesti are o bucatarie complet utilata, apa curenta, cuptor clasic si cu microunde, precum si spalatorie sau spatiu de socializare.

Gasiti-ne pe google maps

Str. Aleea Sinaia, nr. 13,
130004 Targoviste, Dambovita

Tel: +40/245/206101
Fax: +40/245/217692
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.