Facultati

Universitatea VALAHIA din Targoviste are in prezent 10 facultati

citeste mai mult

Cercetare

Informatii despre activitatea si centrele de cercetare
citeste mai mult

Doctorat

Structura institutionala academica, investita cu responsabilitatea

citeste mai mult

Studenti

Documente pentru studenti, ofertele de locuri de munca

citeste mai mult

free templates joomla

Noul server de email

 

În data de 08.01.2021, serviciul IT din UVT a procedat la trecerea de la sistemul de poștă electronică folosit în ultimii ani la un nou sistem bazat pe Microsoft Exchange și servicii de cloud. Demersul a fost posibil odată cu încheierea la 01.01.2021 de către UVT a unui nou acord cu Microsoft, acord care asigură servicii informatice de calitate mai bună studenților, profesorilor și personalului didactic auxiliar.

În fapt, avem un nou server de email. Pentru a putea avea acces la email-uri trebuie să urmați câțiva pași pe care servicul IT i-a descris în acest material.
Prin acest demers veți migra email-urile de pe vechiul server pe noul server. Vechiul server va fi operațional până în data de 1.02.2021, dar nu veți putea decât să vizualizați email-urile din căsuța postală pe care le-ați primit până în data de 08.01.2021 la ora 20. După această oră noile email-uri se regăsesc în Outlook, în noua interfață. După procesul de migrare nu veți mai utiliza vechiul serviciu și vechiul server.

În mod normal nu trebuie să întâmpinați probleme cu privire la Teams, Moodle, etc. Vorbim doar despre căsuța de email din UVT.
Vă rugam să apelați la colegii din servicul de IT al UVT, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , pentru orice problemă întâmpinată.

Gasiti-ne pe google maps

Str. Aleea Sinaia, nr. 13,
130004 Targoviste, Dambovita

Tel: +40/245/206101
Fax: +40/245/217692
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.